Najpoznatiji reket i šešir na svijetu dobili nove vlasnike

Drugi dolazak jednog od najboljih tenisera i sportista današnjice u Bosansku dolinu piramida, Novaka Đokovića, ponovo je izazvao veliku pažnju javnosti, a Nole je i ovu priliku i dolazak sa suprugom iskoristio da Visoko nazove svojom drugom kućom i poruči kako će nastaviti sa dolascima na bosanske piramide. Domaćin tokom posjete bio mu je dr. Semir Osmanagić, direktor Fondacije „Arheološki park: Bosanska piramida Sunca“ i pronalazač bosanskih piramida.

Novi posjet Nole i Semir su iskoristili i za razmjenu interesantnih poklona, pa je tako vjerovatno najpoznatiji reket na svijetu došao u ruke Semira Osmanagića, a put Novakovog doma je otišao najpoznatiji šešir na svijetu, onaj koji je do sada bio u vlasništvu Semira Osmanagića, i s kojim je Osmanagić obišao cijeli svijet i desetine piramida i arheoloških lokacija u svijetu.

– Reket stiže svježe korišten iz Pariza. Postoji nekoliko različitih kompanija koje ih izrađuju, a ovaj je od jedne od najboljih. Desetak godina me služio, s njim sam osvojio neke od najvećih turnira na svijetu i sa zadovoljstvom ti ga poklanjam, da i tebe služi, energetski, ako ne praktično. – kazao je Novak Đoković te poklonio reket dr. Osmanagiću, koji je naglasio kako je ponosan na Novaka i na njihovo prijateljstvo.

Vezani članci

Nole se kući u BiH: Visoko ga zauvijek kupilo

Visokoin.com

Grad Visoko sa 11.070 zaposlenih na trinaestom mjestu u FBiH po broju zaposlenih

Visokoin.com

Područna škola “Goduša” nije otvorena u najavljenom roku

Visokoin.com

Grad Visoko završio obaveze u vezi Javnog poziva

Visokoin.com

Mirza Ganić: Visoko je predivni grad s velikim potencijalom!

Visokoin.com

Đoković slomio Medvedeva u finalu US opena i pokorio Ameriku

Visokoin.com