Nakon dvije godine pauze Edo Maajka promoviše novi album

Kako Edo svake dvije godine izdaje novi album, tako je 2012. godina rezervisana za Štrajk mozga! Štrajk mozga, šesti po redu album Ede Maajke izlazi ovu subotu, 21.4.2012.

Službena promocija, druženje Ede s fanovima i prodaja novog albuma održat će se u Dancing Bear zagrebačkom dućanu u Gundulićevoj 7, tačno u podne.

Kako je Edo glasnogovornik Dana prodavaonica ploča, tempiralo se da album izađe tačno na taj dan kao podrška cijeloj akciji, pa će tako ove subote Edo obići također i Croatia Records dućan u Bogovićevoj te novootvoreni Aquarius shop u Branimir centru, no službena promocija albuma, druženje s fanovima te medijima rezervirano je za Dancing Bear u centru grada, točno u podne.

Štrajk mozga donosi nam jedan Intro i 11 pjesama od koji su dvije već poznate, Imaš ti šta para te Panika koje su munjevitom brzinom osvojile Edine slušatelje – svaka ima preko 150.000 pogleda i više stotina pozitivnih komentara!

Vjerujemo da će i ostale pjesme izazvati slične reakcije, što mogu nagovijestiti i komentari oduševljenja na teaser u kojem možete poslušati djelić svake nove pjesme i dobiti dojam o Štrajku mozga.

Edinim riječima: Na albumu vas očekuje veliki spektar tema kojima sam se pozabavio, od panike do ljubavi i svega između. S obzirom da sam najviše toga (beatova) uzeo od Billyja, album ima taj njegov prepoznatljiv začin i produkcijski najviše podsjeća na Stigo Ćumur. Ima tu svega, od oldskul beatova, reaggea, dancehalla, dubstepa, tvrdog rock riffa, do zajebancije na temu džigere-narodnjaka.

Na albumu je Edo ugostio Sašu Antića iz TBFa, Željka Pervana, Frenkija, Marchella, Kandžiju i Arsena Dedića.

Pripremite se, 21. aprila počinje Štrajkanje a kulminaciju doživljava 11. maja Edinim koncertom u zagrebačkom Aquriusu!

(VisokoIN)

Vezani članci

Aleksandra Prijović ide i na treću Zetru: Dva koncerta rasprodana u rekordnom roku, otvoren i treći termin…

Visokoin.com

Mirza Selimović objavio novu pjesmu „Plakaćeš“

Visokoin.com

Matea Kalajdžić: “Bez ljubavi, umjetnosti, interakcije sa drugim ljudima, nemoguće je živjeti!”

Visokoin.com

“Otrov”: Jelena Rozga snimila novi spot na auto otpadu

Visokoin.com

FANTOM SLOBODE

Visokoin.com

Sergej Ćetković otvara Sarajevo Music Stage

Visokoin.com