Nastavlja se potraga za Antonijom Bilić

U sklopu potrage za nestalom Antonijom Bilić danas će pripadnici Interventne jedinice policije i kriminalističke policije šibensko-kninske Policijske uprave te pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja (HGSS) pretraživati područje od jezera Muškovci do Berberovog buka.

Osim toga, na tom će se području obavljati i pretraga otoka i manjih pritoka rijeke Zrmanje, izvijestila je jutros šibensko-kninska PU.

U pretrazi učestvuje 25 policijskih službenika, devet pripadnika HGSS-a, s psima i drugom opremom. I nadalje se analiziraju sva prethodno prikupljena saznanja, stoji na kraju priopćenja.

Antonija Bilić (1994.) posljednji je put viđena 7. juna 2011. na Čikolskom mostu u Drnišu kada je ušla u kamion Dragana Paravinje.

Iako je Paravinja najprije priznao da je ubio djevojku pa zatim njezino tijelo bacio u rijeku, kasnije je sve opovrgnuo pravdajući se da je priznanje od njega izvučeno batinama u banjalučkom pritvoru.

Nakon istrage protiv njega je podignuta optužnica zbog pokušaja silovanja i ubistva Antonije Bilić, čije tijelo još nije pronađeno. Tereti ga se i za pokušaj silovanja autostoperke kod Omiša 2010.

(VisokoIN/Fena)

Vezani članci

Hamza Alić sportista godine u BiH

Visokoin.com

Berlusconi: Bolje u zatvor nego na prinudni rad

Visokoin.com

Čovjek preminuo nakon ujeda krpelja

Visokoin.com

Srbija: Ugušili bebu i bacili je iz autmobila!

Visokoin.com

U Beogradu novi slučajevi oboljelih od groznice Zapadnog Nila

Visokoin.com

Španski mašinovođa optužen za smrt 78 ljudi

Visokoin.com