Raskinuli Rada Manojlović i Haris Berković, oglasio se otac pjevačice

Rada Manojlović (37) i Haris Berković (28) raskinuli su poslije šest godina veze, a sada se na tu temu oglasio i njen otac Rade Manojlović.

Pjevačica se oglasila i otkrila da više nije u vezi s devet godina mlađim kolegom. Rada tvrdi da su ona i Berković i nakon razlaza ostali u dobrim odnosima.

“Haris i ja više nismo zajedno. Želim mu svu sreću u životu i karijeri. Naš raskid neću mnogo komentarisati, kao što nisam ništa komentarisala ni tokom veze. Hvala svim našim zajedničkim fan stranicama na društvenim mrežama i na podršci”, napisala je ona na Instagramu, dok se pjevač u toku jučerašnjeg dana nije oglašavao.

Ni otac popularne pjevačice Rade Manojlović nije želio mnogo da komentariše raskid.

“Mene ne interesuju ni seoske priče, a kamoli da li mi je ćerka raskinula s dečkom. Kako bude – biće, meni ni iz džepa ni u džep. To je mladost ludost”,- rekao je Rade Manojlović i dodao:

“Haris mi nije smetao jer se deci ne mešam u izbor partnera. Pa ni ja svojim roditeljima nisam dozvoljavao da mi se petljaju u život! Rada je dobro, samo je umorna, jer mnogo radi.”

Ipak, on ne krije da jedva čeka da mu starija kćerka podari unuče:

“Naravno da bih voleo da Rada ima dete, ali ne mogu da utičem na nju, niti ulazim u to kada će ga roditi.”

Radina i Harisova veza bila je na ,”klimavim nogama” još početkom godine, da bi potom u maju Manojlovićeva tražila od Berkovića da se iseli iz njenog stana u Beogradu.

“Predložila mu je da se malo razdvoje i naprave pauzu. Smatrala je da će tako imati vremena da razmisli o njihovom odnosu, koji je već neko vreme bio loš. Rada se mnogo žrtvovala za tu vezu, a činilo joj se da se Harisu sve to podrazumevalo. Uprkos tim problemima, ostali su zajedno sve do prekjuče, kada su shvatili da samo gube vreme jedno s drugim – navodi izvor i dodaje da je folkerki u ovim trenucima najveća podrška sestra Maja:

“Posle raskida, Rada se posvetila poslu. Ima spreman albumi samo čeka pravi trenutak da ga objavi. Maja je stalno uz nju i ona joj je jedini pravi prijatelj i oslonac.”