Početna Lokalni Izbori 2016

Lokalni Izbori 2016

Visoko

U Visokom do 11.00 sati glasalo 22,1% birača

Prema prvim zvaničnim podacima Općinske izborne komisije u Visokom je do 11.00 sati glasalo 7.574 birača ili 22,1%. Najveća izlaznost zabilježena je u Vratnici...

Visoko

Melina Halilović: Želim bolji život u svom gradu

Kandidatkinja SBB BiH za Općinsko vijeće Visoko u politiku ulazi ponajviše zbog Roma i Romkinja, ali i svih oni koji se osjećaju kao...

Visoko

Mirela Mateša Bukva (SDA): Zato što više nećemo dopustiti da drugi preuzimaju naše zasluge, da završavaju ono što smo mi počeli i da prisvajaju projekte SDA!

Poštovani sugrađani, prijatelji, drage komšije, pozivam vas da izađete 02.oktobra na izbore i glasate za naše SDA kandidate i za našeg ako Bog...

Visoko

CIK BiH pozvala birače da provjere lokaciju svog biračkog mjesta

Centralna izborna komisija BiH pozvala je birače da prije dana izbora provjere lokaciju svog biračkog mjesta. To mogu učiniti ako posjete web stranicu...

IstaknutoVisoko

Halim Zukić: Bit ću načelnik od koristi za sve građane Visokog

Halim Zukić je kandidat Koalicije SDA – SBB za načelnika Općine Visoko na predstojećim lokalnim izborima. U intervjuu za portal Radiosarajevo.ba, Zukić je...

Visoko

Refik Kurgaš donirao 30.000KM i ispunio obećanje mještanima B. Mahale (VIDEO)

Refik Kurgaš, kandidat A-SDA za načelnika Općine Visoko danas je sa mještanima Buzić Mahale i svojim partijskim kolegama pratio realizaciju asfaltiranje dionice puta...

Visoko

Poziv za predizborni skup OO DF Visoko i predstavljanje kandidata Demokratske fronte za Općinsko vijeće Visoko

Poštovani sugrađani, članovi i simpatizeri Demokratske fronte, čast nam je i zadovoljstvo pozvati Vas dana, 26.09.2016. godine (ponedjeljak) da prisustvujete svečanoj promociji kandidata...

-NajčitanijeIstaknutoVisoko

DALIBOR TOMIČIĆ: 2. oktobar korak koji moramo napraviti – za sve nas !

Dalibor Tomičić rođen je 1986. godine u Visokom. Osnovno i srednje obrazovanje završava u Visokom. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Sarajevu. Trenutno...

-NajčitanijeVisoko

Refik Kurgaš: Penzionisanje 47 radnika KTK “Visoko”, štrajkača glađu (VIDEO)

Refik Kurgaš je prvi donio informaciju radnicima KTK da je Vlada FBiH osigurala sredstva za njihovo penzionisanje. Kandidat A-SDA Visoko za načelnika Općine Visoko...

Visoko

OO SDP BiH Visoko: Predstavljanje kandidata – Dejan Šćepanović

Drage sugrađanke i sugrađani, moje ime je Dejan Šćepanović , kanidat sam Socijaldemokratske partije (SDP) za predstojeće Lokalne izbore pod rednim brojem 1....

Visoko

OO ASDA Visoko: Brutalan napad i prijetnje Refiku Kurgašu prije radijske debate na RTV Visoko

ASDA kandidat za načelnika općine Visoko Refik Kurgaš danas je gostovao u radijskoj debati u programu JP RTV Visoko. OO ASDA Visoko želi...

-NajčitanijeBosna i HercegovinaVisoko

HALIM ZUKIĆ: Ugrožena moja sigurnost, ali i sigurnost članova moje porodice

Na press konferenciji Općinske organizacije SDA Visoko, a povodom vanrednih dešavanja u općini Visoko, obratio se kandidat Koalicije SDA – SBB za načelnika...

Visoko

OO ASDA Visoko organizuje centralni predizborni skup

OO ASDA Visoko upućuje Javni poziv za centralni predizborni skup, u Kulturnom centru ‘Altindag’ u Prijekom. Centralni predizborni skup je zakazan za 24.09.,...

-Ne PropustiBosna i HercegovinaDruštvo

Damir Nikšić o izborima: Kako sve to hoda (VIDEO)

Umjetnik Damir Nikšić objavio je video na svom oficijelnom YouTube kanalu u kojem govori o predstojećim općinskim izborima koji će se održati 2....