U Pakistanu se srušio avion sa 127 osoba

Avion u kojem je bilo 131 osobom srušio se nedaleko od zračne luke u pakistanskom gradu Rawalpindiju, još nema služenih informacija o žrtvama, premda se strahuje da niko nije preživio, javila je pakistanska GEO-TV, prenosi CNN.

Informaciju o padu Boeinga 737 sa 131 osobom pakistanskoj GEO-TV potvrdila je Civilna agencija za avijaciju, prenosi CNN.

Avion koji se navodno srušio za vrijeme pokušaja slijetanja letio je iz Karačija prema Islamabadu.

Još se ne zna uzrok nesreće, postoji mogućnost da je riječ o meteorološkim poteškoćama jer puše jak vjetar, a vidljivost je ograničena.

Spasiteljski timovi odmah su došli na mjesto nesreće, međutim, još nema službenih informacija o žrtvama, a lokalni mediji javljaju da vjerojatno niko nije preživio, a i policija je dala naslutiti da bi moglo biti mnogo žrtava.

Zrakoplov tvrtke Bhoja Air koji je letio na redovnoj liniji iz Karačija srušio se pri slijetanju po lošem vremenu u Ravalpindiju, predgrađu Islamabada, gdje se nalazi glavna zračna luka pakistanskog glavnog grada.

‘Zrakoplov je dolazio iz Karačija a srušio se blizu zračne luke Islamabada prije slijetanja. Radilo se o avionu privatne linije. Poslali su ekipe na lice mjesta’, izjavio je dužnosnik lokalne policije Fazle Akbar.

(VisokoIN)

Vezani članci

Hamza Alić sportista godine u BiH

Visokoin.com

Berlusconi: Bolje u zatvor nego na prinudni rad

Visokoin.com

Čovjek preminuo nakon ujeda krpelja

Visokoin.com

Srbija: Ugušili bebu i bacili je iz autmobila!

Visokoin.com

U Beogradu novi slučajevi oboljelih od groznice Zapadnog Nila

Visokoin.com

Španski mašinovođa optužen za smrt 78 ljudi

Visokoin.com