13. Augusta 2022.

8 najboljih mjesta za seks na otvorenom

Kada je seks u pitanju, nema ničeg uzbudljivijeg od isprobavanja nečeg novog, a ljeto je i više nego savršeno vrijeme da uživate u do sada neisprobanim trenucima strasti – seksu na otvorenom.

Ako imate osjećaj da je vaš seksualni život zapao u dosadnu i predvidivu rutinu, vrijeme je da malo začinite stvari. Tople ljetnje noći kao stvorene su za uzavrele strasti, a ove sezone recite zbogom krevetu i probajte neke sasvim nove lokacije.

AUTOMOBIL

Uputite se na noćnu vožnju sa samo jednim ciljem, da uživate u vođenju ljubavi. Skriveni put je odličan izbor, a automobil zaustavite daleko od znatiželjnih pogleda. Dobra ideja je i da obučete nešto što se vrlo lako skida, tačnije što može da sklizne s tijela. Zatvorite prozore, pustite muziku za još bolju atmosferu i jednostavno se prepustite.

PLAŽA

Da ne mora svako veče vašeg godišnjeg odmora da se završi šetnjom ili odlaskom na sladoled, svom partneru pokažite tako što ćete organizovati odlazak na plažu. Već tokom dana pokušajte da uočite neku skrivenu uvalu dovoljnu udaljenu od prolaznika. Šum mora biće sjajan afrodizijak.

LJULJAŠKA U PARKU

I dok dan u parku može biti idealan za piknik, noć je rezervirana za nešto ozbiljnije igrice. Skriveni dio parka, obavijen tamom, savršen je izbor, a još ako se tamo nalazi i ljuljaška, to je pun pogodak.

ŠATOR

Ako je ovog ljeta kampovanje vaš izbor, ne zaboravite da u putnu torbu spakujete i osjećaj spontanosti. I dok se strasti prepuštate okruženi čistom prirodom, pripazite da ne probudite kampere u susednom šatoru.

TERASA

Sasvim novo seksualno iskustvo vas čeka odmah iza vaših kućnih vrata. Pričekajte da komšije utonu u san, a noć preuzme grad i prepustite se strasti na balkonu ili terasi. Osjećaj da radite nešto zabranjeno i da bi neko mogao da vas vidi, podići će temperaturu do usijanja.

ĐAKUZI

Za ovo mjesto ne treba ništa reći, jer je seks u njemu tokom ljeta obavezan.

BROD

Jeste li ikada čuli za izraz “ne ljuljajte čamac”? U ovom slučaju to ne vrijedi. Ako niste te sreće da imate neki brodić ili da ljetujete na jahti, tu je uvek dobar stari drveni čamac. Otisnite se od obale, ali ipak ne predaleko i isprobajte nešto sasvim novo.

KROV

Ako živite u zgradi i imate izlaz na ravni krov, imate savršenu priliku da ovog ljeta uživate u čistoj strasti s velikom dozom romantike. Vas dvoje i zvjezdano nebo iznad vas, ništa drugo vam ni ne treba. Prepustite se strasti i podignite vaš seksualni život do neviđenih visina.

(VisokoIN)

Vezani članci

Ljudi s ovom krvnom grupom su najbolji ljubavnici

VISOKOIN.COM

Skrivene koristi koje nam pruža seks

VISOKOIN.COM

Znate li koliko vrsta seksa postoji?!

VISOKOIN.COM

Zašto su žene bučne tokom seksa

VISOKOIN.COM

Treba li imati seks tokom “onih” dana?

VISOKOIN.COM

Kakvo je seksualno ponašanje bh. studenata

VISOKOIN.COM