Treba li imati seks tokom “onih” dana?

Za vrijeme mesntrualnog ciklusa seks može biti malo komplikovaniji, ali to ne znači da ne treba da ga upražnjavate. Ne postoje medicinski razlozi za apstinenciju tokom “onih” dana.

Naučnici kažu da žena u danima menstrualnog ciklusa može bit pohotnija nego inače, s obzirom na to da je cirkulacija krvi kroz matericu ubrzana, kao i zbog određenih hormonlanih izmjena u tijelu tokom tih nekoliko dana, prenosi Mondo.

Osim toga, tokom menstruacije vagina je stalno vlažna i samim tim je penetracija lakša.

Nakon orgazma dolazi do intenzivnijeg grčenja maternice i obilnijeg izbacivanja krvi što može da uzrokuje skraćenje trajanja menstruacije.

“Oni” dani su idealni da probate neke nove poze koje inače ne praktikujete, kao i za “brzinski” seks bez predigre koji može da bude veoma uzbudljiv.

Budite praktični – volite se u tuš kabini, tako ćete moći potpuno da se opustite, a ne da razmišljate o tome kako da ne isflekate posteljinu, dušek, joragn.

Za vrijeme menstruacije mogućnost začeća je manja, ali to ne znači da uopšte nema rizika.

Ako baš nikako ne želite da vodite ljubav tokom dana ciklusa, ipak nemojte da zanemarite nježnost sa partnerom: pričajte o sesku, mazite se, ljubite… a kada se menstruacija završi uradite sve to o čemu ste maštali prethodnih dana.

(VisokoIN)

Vezani članci

Ljudi s ovom krvnom grupom su najbolji ljubavnici

Visokoin.com

Skrivene koristi koje nam pruža seks

Visokoin.com

Znate li koliko vrsta seksa postoji?!

Visokoin.com

Zašto su žene bučne tokom seksa

Visokoin.com

Kakvo je seksualno ponašanje bh. studenata

Visokoin.com

Koja je najčešća ženska seksi fantazija?

Visokoin.com