Koja je najčešća ženska seksi fantazija?

Žene detektiraju seksi podražaje poput savršenog stroja u kojem složno surađuju mozak i tijelo. Svaka maštarija i fizička aktivnost rezultat su tog uigranog para koji imaju zajednički cilj – vrhunski užitak

Jeste li znali da kada žena doživljava vrhunac, mozak privremeno ‘zatitra’, kao kad gasite kompjutor? Dio mozga koji je povezan s osjećajima straha i potištenosti postane neaktivan, tvrdi nizozemski neurolog dr. Gert Holstege.

… je najčešća ženska fantazija potpuna predanost muškarcu? Mnoga istraživanja pokazuju da žene priželjkuju da muškarac uzme stvari u svoje ruke kako bi se oslobodile konstantnog pritiska da ga moraju zadovoljiti.

… možete doživjeti orgazam u snu… a da se toga ne sjećate?

… žene češće seksualno maštaju o muškarcu kojeg poznaju nego o nekom nepoznatom (ma koliko bio zgodan)? Dok se muškarci mogu uzbuditi kada vide zgodnu djevojku na cesti, ženama je za erotsku inspiraciju potreban emocionalan kontekst.

… žensko tijelo može biti spremno na seks prije mozga? Istraživanja tvrde kako žene mogu pokazati tjelesne znakove uzbuđenja, a da uopće nisu svjesne da su uzbuđene. Drugim riječima, da biste bili spremni za akciju trebate biti mentalno spremni.

(VisokoIN)

Vezani članci

Ljudi s ovom krvnom grupom su najbolji ljubavnici

Visokoin.com

Skrivene koristi koje nam pruža seks

Visokoin.com

Znate li koliko vrsta seksa postoji?!

Visokoin.com

Zašto su žene bučne tokom seksa

Visokoin.com

Treba li imati seks tokom “onih” dana?

Visokoin.com

Kakvo je seksualno ponašanje bh. studenata

Visokoin.com