12. Augusta 2022.

Kako procijeniti njegovo seksualno umijeće?

Većina žena prije prvog seksualnog odnosa s novim partnerom razmišlja o tome kako će se njihov izabranik pokazati u krevetu i da li će uspjeti ispuniti njihova očekivanja.

Hoće li izabranik ispuniti njihova očekivanja, pitanje je koje svakako zanima i dame koje imaju već iskustva. Pročitajte na osnovu čega bar djelomično možete predvidjeti seksualno umijeće muškarca.

Kako pleše?
Izađite s novim partnerom u noćni klub ili neko drugo mjesto gdje ćete moći plesati, i promatrajte njegove pokrete tijela. Ako vam se učini da su njegovi koraci lagani, sukladno ritmom i uklopljeni sa vašima, najvjerovatnije je da će istu dozu sigurnosti pokazati i u spavaćoj sobi. Ako, s druge strane, neprestano gazite stopala jedno drugom, i nikako se ne možete uskladiti, to povećava mogućnost da nećete predstavljati dobar spoj.

Kako govori?
Glas, ritam i način izgovora osobe također su veoma važni. Muškarac koji govori previše brzo i nerazumljivo je manje poželjan od onoga koji se izražava odmjereno i zvuči odlučno, jer će ovaj drugi isti ritam i energiju najvjerojatnije pokazati i u krevetu. Žene obično privlače muškarci “bez dlake na jeziku”, jer njihovu samouvjerenost povezuju s bogatim seksualnim iskustvom, ali napominjemo da takav nastup može biti samo maska, prenosi Broj1.hr.

Kako se ljubi?
Prvi poljubac obično označava početak veze i predstavlja osnovu za sve što će se u budućnosti dešavati između dvoje ljudi. Neki vjeruju u tvrdnju “kako se ljubiš, tako i vodiš ljubav”, pa tako analiziranjem poljubaca vašeg partnera možete formirati predodžbu o njegovom ponašanju u ljubavnom činu. Prilikom francuskog poljupca vidi se ko je vođa, a ko radije preuzima ulogu sljedbenika. Također možete utvrditi koliko je muškarac temperamentan i da li mu je bitna predigra.

(VisokoIN)

Vezani članci

Ljudi s ovom krvnom grupom su najbolji ljubavnici

VISOKOIN.COM

Skrivene koristi koje nam pruža seks

VISOKOIN.COM

Znate li koliko vrsta seksa postoji?!

VISOKOIN.COM

Zašto su žene bučne tokom seksa

VISOKOIN.COM

Treba li imati seks tokom “onih” dana?

VISOKOIN.COM

Kakvo je seksualno ponašanje bh. studenata

VISOKOIN.COM