Messenger izbacuje smeće – shvatili su!

Facebook će pojednostaviti svoju Messenger aplikaciju, koja „grca“ u moru smeća koje niko ne koristi ili ne želi da koristi.

Na F8 konferenciji Facebook je najavio značajne Messenger promene u sistemskom i dizajnerskom smislu, koje će pojednostaviti upotrebu i olakšati snalaženje u aplikaciji. Mark Cukerberg je povodom ovoga izjavio: „Kada se dopisujete, vi zaista želite brz i jednostavan način da to uradite“. Dobro jutro, Kolumbo, rekli bismo mi, da ne koristimo Messenger Lite, ali odavno smo prešli na tu aplikaciju, pa ova promena (nama) i neće biti toliko značajna.

„Potpuno ćemo redizajnirati Messenger tako da zaista bude u skladu sa ovim što ste rekli da želite – brž i i lakši način komunikacije porukama“, zaključio je Cukerberg.

Novi Messenger se sprema već neko vreme i stići će „zaista, zaista brzo“, objavljeno je na Facebook F8 konferenciji, nakon čega je obelodanjeno da će među novim opcijama biti i „Dark mode“, odnosno interfejs, koji će štedeti bateriju na Super AMOLED, OLED ekranima.

Vezani članci

Microsoft potvrdio: Ugroženo više od milijardu Android korisnika

Visokoin.com

Facebook uveo novi player za prikazivanje videa i korisne kontrole

Visokoin.com

Opasna prevara na Facebooku, hakirano više od 10 miliona korisnika

Visokoin.com

Apple testira jedan od bitnih noviteta za iOS

Visokoin.com

Facebook mijenja neke stvari na profilima

Visokoin.com

Vijest o gašenju Instagrama i Facebooka pozdravili mnogi: Idite slobodno

Visokoin.com