Norin tata: Napokon je slobodna – bez injekcija, bez lijekova, bez suza i boli…

Ivica Šitum otac malene Nore, poslao je dirljivu poruku u kojoj opisuje posljednje trenutke sa “strašnom lavicom”. Tužnu poruku koja nam je izmamila suze na oči, upućeno svim prijateljima i onima koji su Nori pružali podršku putem njene Facebook stranice, prenosimo u cijelosti:

“Danas pada kiša. Ne pada onako jako sa vjetrom već baš nekako blago, toplo, plačno. Jako smo iscrpljeni zadnjih dana i sinoć smo pokušali odspavat da skupimo snage za danas, ali nije išlo.

Ipak sam se morao vratit u bolnicu i biti pored nje jer kad je gledam tek onda odmaram i tek sam tada smiren. Znao sam da je ovo dan za opraštanje od moje male ljubavi i htio sam biti što duže sa njom. U životu sam premalo plakao, a danas sam isplakao sav onaj dug u suzama iz prošlosti.

U 0.20 ili u 5.20 sati po našem vremenu naša mala duša je napustila svoje izmučeno tijelo. Otišao je strašni tatin i mamin lav i pridružio se svom čoporu malih lavova koji su otišli prije nje. Otišla je među svoje male prijatelje ćelavih glavica i tužnih umornih očiju, nadam se u jedan bolji i sretniji svijet.

Išla se igrati sa Ivanom, Nikolom, Katjom, Gradckim i svima onim malim mučenicima koji su otišli prije nje. Skinuli su okove sa našeg malog galiota jer je njena lađa došla do svoje mirne luke.

Napokon je slobodna. Bez injekcija, bez lijekova, bez suza i boli. Umrla je na našim rukama i pored naših srca koja će do kraja života biti ispunjena ljubavi i uspomenama na nju. Spavaj mali umorni strašni lave. Vole te tata i mama”.

(VisokoIN)

Vezani članci

Hamza Alić sportista godine u BiH

Visokoin.com

Berlusconi: Bolje u zatvor nego na prinudni rad

Visokoin.com

Čovjek preminuo nakon ujeda krpelja

Visokoin.com

Srbija: Ugušili bebu i bacili je iz autmobila!

Visokoin.com

U Beogradu novi slučajevi oboljelih od groznice Zapadnog Nila

Visokoin.com

Španski mašinovođa optužen za smrt 78 ljudi

Visokoin.com