Vispak i Klas među pet najboljih domaćih brandova u BiH

Rezultati israživanja agencije Global Market Solutions o tome koliko bh. građani poznaju domaće proizvođače, te koje proizvode najčešće konzumiraju, pokazalo je između ostalog da su dva branda AS GROUP, Vispak i Klas ocijenjeni kao prepoznatljivi i kvalitetni.

Veoma smo ponosni na ovu činjenicu i to je još jedan dokaz da se trud koji ulažemo u razvoj naših brandova isplatio. Jaki brandovi su jedini garant razvoja i najbolji su način očuvanja postojećih i kreiranja novih radnih mjesta. Drago nam je da smo opravdali povjerenje bosanskohercegovačkih potrošača, kaže se u saopćenju kompanije AS GROUP.

Ispitanici su trebali navesti i konkretne brendove, od kojih su najčešće kao prepoznatljive i kvalitetne bh. proizvođače navodili Violetu, Vispak, Klas, Milkos i Ovako, ali i mnoge druge, čime su pokazali visok nivo poznavanja brendova – od tekstilne industrije, preko konditorskih proizvoda do mesne industrije.

Ukupno 50 posto ispitanika svih dobnih kategorija u potpunosti poznaju bh. proizvođače i njihove brendove, 49 posto djelimično, dok jedan posto ispitanika ne poznaje bh. proizvođače i njihove brendove.

Vezani članci

Održana edukacija za uposlenike “Vispak” d.d. Visoko

Visokoin.com

Potvrđen najviši nivo kvalitete sigurnosti hrane u kompaniji Vispak

Visokoin.com

Armin Hodžić je čovjek koji stoji iza Mak Zara čokolada: Ljubav je tajni i najvažniji sastojak naših proizvoda

Visokoin.com

Osam godina od akvizicije Vispaka

Visokoin.com

Vispak realizovao projekat „Gradimo zajedno bolju BiH“

Visokoin.com

Sarajlije i turisti degustovali kafu iz najveće džezve na svijetu!

Visokoin.com