Lopovi haraju na području Općine Visoko

Na području Kantona javni red i mir je narušen u 10 slučajeva, gdje su četiri lica zadobila lakše tjelesne povrede. U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli Zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

U toku noći 29/30.11.2013.godine, u mjestu Stuparići, br 2, općina Visoko, izvršena je teška krađa u prodavnicu “Slatina” vl. Z. S.iz koje je otuđeno 59 šteka cigareta, 10 kutija duhana,29 kg. kafe i oko 150 KM. Izvršen uviđaj.

U toku noći 29/30.11.2013.godine, u mjestu Donje T.Polje bb, općina Visoko, izvršena je teška krađa u garažu vl. B. M.iz koje su otuđena ručna kolica,,dok je iz vozila “Pasat” otuđen akumulator, rezervni točak i oprema od vozila. Izvršen uviđaj.

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Dana 30.11.2013.godine, u 22,15 sati, u ul. Branilaca, općina Visoko, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali pmv marke “Golf” reg. oznaka K90-A-671, kojim je upravljao Z. Z. i pmv marke “Golf”, reg. oznaka A92-E-089 kojim je upravljao A. M. U saobraćajnoj nezgodi lakše tjelesne povrede, konstatovane u Domu zdravlja Visoko, zadobila je saputnica P. S. (1994.). Izvršen uviđaj.

Na području Kantona dogodilo se još 10 saobraćajnih nezgoda u kojima je pričinjena materijalna šteta.

(VisokoIN)

Vezani članci

Psi lutalice sve veći problem u Visokom

VISOKOIN.COM

Vožnja visočkim ulicama izgleda kao reli utrka!

VISOKOIN.COM

Visoko tradicionalno bez dočeka Nove godine na otvorenom

VISOKOIN.COM

Belmin Zukan imenovan za predsjednika Foruma mladih DF Visoko

VISOKOIN.COM

Nakon zadobijenih povreda S.F preminuo: Ubistvo u Gornjem Moštru!?

VISOKOIN.COM

STRAVA U VISOKOM: Ljudska monstruoznost na djelu: Dvomjesečnom štenetu izvađene oči i odrezane sve šape!

VISOKOIN.COM