Prva pobjeda Đokovićevih advokata, dobili su tročlano vijeće: Šta to znači za njegov slučaj

Ako u čitavom ovom haosu nešto može da raduje Novaka Đokovića pred ključno saslušanje pred Sudom Australije koje je na programu od 23.30 časova po srednjeveropskom vremenu, jeste činjenica da su advokati srpskog tenisera uspjeli da se izbore za tročlano sudsko vijeće u ovom slučaju.

Naime, Novakov tim je tražio tročlano vijeće kako bi se proces znantno skratio, jer bi se otišlo direktno na odluku tročlanog vijeća koje bi svakako uslijedilo nakon što bi jedan sudija donio odluku ukoliko dođe do žalbe.

Novakov tim, u kojem su bili advokati, Pol Holdenson i Nik Vud, zatražili su da odluku u ovom predmetu donese tročlano sudsko vijeće, ali njihov kolega sa druge strane Stiven Lojd nije pristao na to.

Suđenje će voditi vrhovni sudija Džejms Alsop, sudija Entoni Besanko i sudija Dejvid O'Kalahan, a tamošnji mediji navode da je ovo mala pobjeda Đokovićevog tima s obzirom na to da će srpski teniser odmah doći do epiloga da eventualno pobije trenutno oduzimanje vize i da nastavi sa treninzima kako bi se pripremio za početak Australijan opena, prenosi Telegraf.

Vezani članci

Nole se kući u BiH: Visoko ga zauvijek kupilo

Visokoin.com

Đoković slomio Medvedeva u finalu US opena i pokorio Ameriku

Visokoin.com

Novak i Jelena u provodu: Đokovići otišli na koncert publika oduševljena

Visokoin.com

Đoković tokom meča jede omiljeno voće postača

Visokoin.com

Družili se Osmanagić, Đoković s porodicom i Stanivuković: O čemu je bilo riječi?

Visokoin.com

Počasni građanin Visokog pozirao ispred zastave četničkog Ravnogorskog pokreta

Visokoin.com